Refund Policy

Ruilen en Retourneren

Hoe kan ik een bestelling retourneren?
Bij Bloosy Love kun je binnen 30 dagen na ontvangst van je bestelling een artikel retourneren. Vul ons retourformulier in en meld je retourzending van tevoren aan.

Wat zijn de voorwaarden voor het retourneren van een artikel?
Bij Bloosy Love accepteren we retouren tot 30 dagen na verzending, op voorwaarde dat de producten ongebruikt zijn, in hun originele verpakking zitten en de veiligheidssticker intact is. Dit in vanwege hygiene en veiligheidsvoorschriften.

Wordt het bedrag terugbetaald bij retournering?
Ja, wij betalen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzendkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen, terug na ontvangst van de retourzending.

Zijn er beperkingen voor het retourneren van artikelen?
Let op! In verband met hygiëne kunnen bepaalde artikelen, zoals vibrators en dildo's, niet worden geretourneerd als de verzegeling is verbroken. Defecte artikelen kunnen wel worden geretourneerd. Neem contact met ons op via ons retourformulier.

Wat zijn de kosten voor het retourneren van een artikel?
Als je de bestelling vooraf met Ideal hebt betaald, nemen wij de kosten voor het retourneren voor onze rekening. Bij andere vervoerders zijn de kosten voor eigen rekening.

Kan ik mijn bestelling annuleren?
Ja, je kunt je bestelling annuleren zolang deze nog niet is verzonden. Neem contact met ons op via het retourformulier, telefonisch of per e-mail.

Wat is het retourbeleid voor sale items, cadeaukaarten en ondergoed? Antwoord: Sale items, cadeaukaarten en ondergoed kunnen niet worden geretourneerd.

Hoe verloopt de terugbetaling bij retournering?
Zodra de geretourneerde items zijn geïnspecteerd, ontvang je een melding over de terugbetaling. Het bedrag wordt teruggestort naar de originele betaalmethode.

Vraag: Waar kan ik terecht voor meer vragen? Antwoord: Heb je nog andere vragen? Neem dan contact met ons op via KLANTENSERVICE@BLOOSYLOVE.COM.

winkel nu

Contact for return

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

  • Customer Services

    klanternservice@bloosylove.com